Dansmoves, grapjes en scherpe vragen tijdens unieke Junior Tigers-activiteit!

26 oktober 2020

Online Q&A voor kidsclubleden met Tommy St. Jago en Bart Ramselaar.

Eindelijk was het zo ver: De eerste kidsclubactiviteit van het seizoen 2020-2021 vond afgelopen vrijdag plaats. Niet in Stadion Galgenwaard of op Sportcomplex Zoudenbalch, maar via ZOOM; een online videobelprogramma. Kidsclubleden kregen die dag de kans om de spelers van FC Utrecht van alles te vragen tijdens een online Q&A.

Tiger & Tigergirl organiseren gedurende het seizoen meerdere activiteiten voor alle kidsclubleden. Helaas is het in deze periode erg moeilijk om een activiteit in het stadion of ergens anders te organiseren. Daarom nodigden de mascottes van FC Utrecht alle kidsclubleden uit voor een online activiteit! Alle jonge supporters van FC Utrecht konden van te voren hun vraag insturen voor de spelers. Wat heb jij nou al altijd willen weten van jouw helden? Speel jij veel FIFA en wie maakt nou de leukste grappen in de kleedkamer? Geen vraag was te gek!

Na de ochtendtraining zaten Tommy St. Jago en Bart Ramselaar klaar voor de laptop om alle vooraf ingestuurde vragen live te beantwoorden. Als verrassing hadden zij de laptop nog even meegenomen naar de kleedkamer van de spelers op het trainingscomplex. Zo kregen alle aanwezige kidsclubleden online de groeten van enkele andere spelers, waaronder Willem Janssen en Mark van der Maarel!

De spelers van FC Utrecht namen alle tijd om antwoord te geven op het vragenvuur van de kidsclubleden. Zo vertelde Bart dat de beste tegenstander tegen wie hij ooit gespeeld heeft Lionel Messi is en liet Tommy St. Jago zijn dansmoves zien, welke hij ook in de kleedkamer heeft laten zien toen hij zijn debuut voor het eerste elftal had gemaakt. De online Q&A eindigde natuurlijk met een luide UUUU die vanuit alle verschillende microfoons te horen was!

Wil jij nou ook deelnemen aan super toffe activiteiten bij FC Utrecht en jouw helden (digitaal) ontmoeten? Word dan lid van de Junior Tigers via www.fcutrecht.nl/juniortigers