Spaar nu jouw favoriete helden bij de Jumbo!

13 november 2020

Speciale voetbalplaatjesactie van FC Utrecht in samenwerking met Jumbo Supermarkten.

Het voetbalseizoen 2020/2021 is voor FC Utrecht meer dan zomaar een jaargang. Het is een jubileumseizoen, waarin een jaar lang op allerlei manieren wordt stilgestaan bij het feit dat onze club uit de Domstad precies 50 jaar bestaat.

In samenwerking met Jumbo Supermarkten uit Utrecht en omgeving heeft FC Utrecht daarom in haar jubileumjaar een speciale verrassing voor haar supporters, namelijk een voetbalplaatjesactie! Spaar de komende weken bij de Jumbo Supermarkten de voetbalplaatjes van jouw favoriete helden! Naast de huidige selectie zijn er ook voetbalplaatjes verkrijgbaar van iconen, het stadion, de eSporters, de huidige selectie en alles wat te maken heeft met de club uit de Domstad! Zo spaar jij de hele geschiedenis van FC Utrecht bij elkaar. 

De voetbalplaatjes zijn tot 29 dec te verkrijgen bij de Jumbo Supermarkten in Utrecht, IJsselstein, Nieuwegein, Breukelen, Montfoort, Odijk en Woerden. Bij elke €10,- ontvang je vier stickers van FC Utrecht cadeau. Plak deze plaatjes in een speciaal sticker verzamelalbum. Dit boek staart boordevol informatie en weetjes over FC Utrecht. Het sticker verzamelalbum is verkrijgbaar bij deelnemende Jumbo-vestigingen voor €1,99-. Een uniek collectorsitem voor jong tot oud. Let op: Op=Op!

FC Utrecht is er enorm trots op om in samenwerking met Jumbo Supermarkten dit verzamelalbum uit te kunnen brengen. Veel plezier met het verzamelen van de stickers en daarmee het steeds verder ontdekken van de geschiedenis van de club.

PS: Oh oh! Er is iets fout gegaan bij de woordzoeker (pagina 30 in het sticker verzamelalbum). Weet jij welke twee namen van FC Utrecht-spelers niet in de woordzoeker te vinden zijn? Laat deze twee namen dan achter via www.fcutrecht.nl/woordzoeker en maak kans op een gesigneerd wedstrijdshirt van FC Utrecht!