Plugboer: ‘Onnodige nederlaag’

30 november 2020

De terugblik van trainer/coach Ab Plugboer op de nederlaag tegen Telstar

Jong FC Utrecht zag vandaag een ongeslagen reeks van vier wedstrijden tot een einde komen, door de nederlaag tegen Telstar. Ab Plugboer blikt terug op zijn eerste nederlaag in de Keuken Kampioen Divisie als trainer/coach van Jong FC Utrecht. 

"Er had meer in gezeten", begon Ab Plugboer zijn terugblik op de wedstrijd van vanavond (maandag). "Uiteindelijk is het dus een onnodige nederlaag te noemen. Voor mijn gevoel hadden we meer mogelijkheden op een doelpunt dan Telstar. Noem nu het omschakelingsmoment van Hicham Acheffay direct na het doelpunt van Jeredy (red. Hilterman), of de bal op de lat van Lonwijk."

Voor Ab Plugboer dus een nieuwe ervaring in de Keuken Kampioen Divisie, na vier keer niet te hebben verloren. "Dat is weer even anders, ja. Even omschakelen. Gelukkig komen er veel wedstrijden snel achter elkaar, dus kunnen we het gevoel weer snel omzetten richting vrijdag. Aankomende vrijdag staat Almere City FC op het programma, dan moeten we de weg die we hebben ingeslagen weer voortzetten."