De O12 ging vandaag onderling aan de slag met een 9v9 vorm. De laatste weken zijn we een puntenklassement begonnen waarbij we een individuele winnaar krijgen. De spelvorm, regels en ruimtes waren uitdagend voor de O12. Er werd 4x 20 minuten gespeeld waarbij team geel 1 keer meer wist te winnen dan team rood. De grote ruimtes samen verdedigen en de buitenspelregel waren de grootste uitdagingen voor beide teams. Aanvallend werden er door goed samenspel een aantal mooie goals gemaakt. Al met al een leerzame middag.

FC Utrecht O10 en O11 speelden een 8v8 mixtoernooi. Na 3 poulewedstrijden van 25 minuten volgde een finale tussen Team Oranje en Team Magenta. De 5-1 uitslag (winst team Magenta) doet vermoeden dat het eenrichtingsverkeer was, echter kreeg team Oranje zeker in het eerste deel van de wedstrijd volop mogelijkheden om meer te scoren. Team Geel en team Wit speelden in de troostfinale gemixt, waarbij de spelers zelf de teams, opstellingen en tactiek bepaalden.

Mohammed

Vandaag speelden de O8 & O9 een 5vs5/6vs6 toernooi met individuele winnaar. Er werden 8 wedstrijden van 10 minuten gespeeld, waarin na iedere speelronden door middel van lootjes trekken de teams werden samengesteld. Door constante wisseling in samenstelling van de teams werden spelers uitgedaagd zich steeds opnieuw aan te passen. Winst leverde de spelers 3 ptn op, een gelijkspel 1 pt en verlies 0 ptn, ieder doelpunt leverde een extra punt op.

De O8 en O9 spelers waren erg gewaagd aan elkaar in de verschillende mix teams. Verder waren er weer veel leermomenten voor zowel spelers als trainers. Het samen verdedigen en het dwingen van de tegenstander naar de zijkant stond hierin vandaag centraal.