Onderbouwteams houden elkaar scherp

01 november 2020

Heerlijke sportieve strijd bij onderlinge wedstrijden.

De jeugdcompetities mogen dan zijn stilgelegd, de onderbouwteams van FC Utrecht konden afgelopen weekend gelukkig toch wedstrijdjes spelen; tegen elkaar! FC Utrecht O8 en FC Utrecht O9 speelden een mixtoernooi, evenals FC Utrecht O10 en FC Utrecht O11.

Op 2 velden werden door FC Utrecht O8 en FC Utrecht O9 mix-wedstrijden gespeeld. Hierin werden de spelers verantwoordelijk gemaakt voor de opstelling en wisselbeurtjes. Ook de keepers mochten hierin mee voetballen. De teams konden voor een gewonnen wedstrijd 3 punten, gelijkspel 2 punten en voor een wedstrijd verliezen 1 punt verdienen. In totaal werden er 5 rondes van 15 minuten gespeeld en is er afgesloten met een finale wedstrijd waarin team wit eerste is geworden. Dat team bestond uit Mohammedo, Amir, Jamal, Ibrahim, Fedion en Leandro, met als trainer Milan.

Ook FC Utrecht O10 en FC Utrecht O11 speelden mix-wedstrijden. Vier teams streden in een 7-tegen-7toernooi om de overwinning. Uiteindelijk ging de finale tussen team wit en geel. Ondanks een golden goal regel, bleef de finale onbeslist (4-4). Voor de volledigheid; team geel bestond uit: Abdelkader, Maliq, Noah, Owen, Zayed, Kubilay en Mohammed Amin, met als trainer Maarten. Job, Rayan, Donovan, O’Shea, Rayen, Ayden, Amir en Dani Bouchta vormden team wit en daarvan was Mohammed de trainer.