De eDivisie gaat weer van start!

17 november 2020

Vanavond (dinsdag) gaat het nieuwe seizoen van de eDivisie, de nationale FIFA21-competitie, van start! Jaey Daalhuisen en Melvin Boere, eSporters van de club uit de Domstad, zullen net als vorig seizoen FC Utrecht vertegenwoordigen op het digitale speelveld.

Elke dinsdag en woensdag worden negen wedstrijden gespeeld met op iedere dag een volledige speelronde. Voor het eerst in het vierjarig bestaan van de eDivisie worden de wedstrijden niet in een studio, maar volledig online gespeeld. Vanuit een skybox in het stadion of een gamekamer thuis vertegenwoordigen de eSporters hun Eredivisieclub. De wedstrijden zijn van 17.45 tot 21.15 uur online te bekijken op het YouTube-kanaal van de eDivisie.

De eDivisie Finals vinden – indien de dan geldende maatregelen het toelaten – plaats tijdens een event op zondag 17 januari. Aan de eDivisie Finals nemen de acht beste teams van de competitie deel.

Jaey Daalhuisen en Melvin Boere zullen hun wedstrijden spelen vanuit de eRoom in Stadion Galgenwaard, de thuishaven van FC Utrecht eSports. De verrichtingen van de eSporters van FC Utrecht zijn te volgen via social media. Volg FC Utrecht eSports op Instagram en Twitter en maak de avonturen van Jaey Daalhuisen en Melvin Boere mee!