Danny Makkelie leidt duel in Zwolle

16 november 2020

KNVB stelt arbitrale teams aan voor wedstrijden komend voetbalweekend.

De Eredivisiewedstrijd PEC Zwolle - FC Utrecht wordt zaterdag geleid door Danny Makkelie. Dat blijkt uit de aanstellingen van de arbitrale teams voor de wedstrijden van het komende voetbalweekend, die zojuist (maandag) door de KNVB zijn bekendgemaakt.

Zaterdag in het MAC³PARK stadion zijn Mario Diks en Hessel Steegstra de assistent-scheidsrechters van dienst. In Zwolle, waar die dag om 21.00 uur wordt afgetrapt, is Ingmar Oostrom van de partij als vierde official. Edwin van de Graaf is de videoscheidsrechter en zijn assistent is Joey Waleveld.

Een dag eerder komt Jong FC Utrecht in actie. Robin Hensgens is vrijdag op Sportcomplex Zoudenbalch de leidsman bij het Keuken Kampioen Divisie-duel met Helmond Sport. In Utrecht zijn Nils van Kampen en Roan van Marrewijk de assistent-scheidsrechters en is Stijn van Zuilichem de vierde official. De wedstrijd begint om 21.00 uur. 

De talenten van FC Utrecht spelen op dinsdag 24 november een uitwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van PSV. Dat beloftenduel wordt geleid door Sam Dröge. In Eindhoven zijn Erik Koopman en Bas Persoon de assistent-scheidsrechters. Bij die wedstrijd, die om 18.45 uur begint, is Bas van Dongen de vierde official.