Bied mee op de unieke wedstrijdgedragen shirts tegen Ajax

08 november 2020

Ga naar fcutrecht.nl/veiling en scoor je eigen unieke exemplaar.

Altijd al een écht gedragen en gesigneerd FC Utrecht-shirt willen hebben? Dat komt goed uit! Alle shirts van de wedstrijd tegen Ajax worden namelijk live – vanaf de aftrap - geveild om geld in te zamelen voor Voedselbank Utrecht. Ga naar fcutrecht.nl/veiling en bied mee!

Unieke badge
Alle thuisshirts voor het duel tegen Ajax zullen voorzien zijn van een eenmalige badge om op deze manier alle supporters en Business Club Leden te bedanken voor de steun in deze ongewone tijd. Middels deze unieke badge wil FC Utrecht laten zien dat we deze steun enorm waarderen. FC Utrecht zijn we samen!

Powered by T-Mobile
Hoofdsponsor T-Mobile stelt voor deze wedstrijd de Matchworn shirts beschikbaar voor de shirtveiling: ‘Als hoofdsponsor zijn wij ook erg betrokken bij de maatschappelijke initiatieven van FC Utrecht. Daarom stellen wij graag de shirts ter beschikking en hopen dat er een mooie opbrengst uit voort vloeit voor de Voedselbank Utrecht.’

Met de opbrengst van de veiling zal FC Utrecht voedselpakketten aanschaffen en doneren aan de Voedselbank Utrecht. De voorraden zijn nagenoeg op, terwijl de aanvragen voor voedselpakketten toenemen.

Bied mee vanaf de aftrap
Alle shirts van de spelers die minuten hebben gemaakt worden geveild, zowel de basisspelers als de invallers. De veiling start op het moment van de aftrap en meebieden kan al vanaf EUR 89 via fcutrecht.nl/veiling - ook vanaf je mobiele telefoon!