Unieke ontmoetingen op hoogte

08 mei 2020

FC Utrecht-supporters krijgen dankzij gezamenlijk initiatief met Business Club-lid Collé Nederland de kans hun dierbaren na weken weer te zien.

Dankzij een gezamenlijk initiatief van FC Utrecht en Business Club-lid Collé kregen diverse FC Utrecht-supporters vandaag (vrijdag) de kans om, vanuit een hoogwerker, na hen zeker acht weken niet gezien te hebben, dan eindelijk weer eens oog in oog te staan met hun dierbaren in het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

Zo was een opa die met behulp van de hoogwerker van Collé zijn ernstig zieke kleindochter weer eens kon zien, en kreeg een meisje in het WKZ op behoorlijke hoogte een verrassingsbezoek van haar oma en zusje. Ook was er een jonge FC Utrecht-supporter die haar vriendinnetje, in het WKZ, al weken niet had kunnen opzoeken. Vanuit een hoogwerker konden de meiden elkaar nu eindelijk weer in de ogen kijken en naar elkaar zwaaien.

Ook goochelaar Crazy Harder en FC Utrecht’s mascotte Junior Tiger gingen de lucht in om zo de kinderen in het WKZ een leuke verrassing te bezorgen.