Seizoenkaartverkoop gestart

28 mei 2020

FC Utrecht zijn we samen!

Je kunt vanaf nu je Seizoenkaart aanschaffen voor het seizoen 2020/2021. Een unieke Seizoenkaart. Naast toegang bij Eredivisiethuiswedstrijden van jouw FC Utrecht op je eigen vaste plekkie profiteert iedere Seizoenkaarthouder van unieke aanbiedingen en de kans op exclusieve prijzen en belevenissen.

1 juli: lancering platform
Niet alleen is 1 juli 2020 de dag waarop FC Utrecht precies 50 jaar bestaat; het is ook de dag waarop de club exclusief voor Seizoenkaarthouders een nieuw online platform lanceert. Via dit platform kunnen Seizoenkaarthouders van de FC onder meer meedingen naar unieke prijzen en belevenissen. Wat te denken van het spelen van een wedstrijd in Stadion Galgenwaard met jouw eigen team, een VIP-diner met Jordy Zuidam voorafgaand aan de Technische Avond, Manager Media zijn bij een thuiswedstrijd en zodoende bepalen wat er op de kanalen van FC Utrecht wordt gepubliceerd en nog veel meer, zoals het winnen van wedstrijdgedragen shirts en een overnachting in een skybox in Stadion Galgenwaard!

Het platform is voor Seizoenkaarthouders van FC Utrecht ook the place to be voor het scoren van scherpe aanbiedingen en gave kortingen van Utrechtse ondernemers en Official Partners. Onder meer T-Mobile, Nike, Only for Men, Paul Pessel en Broodje Ben doen mee en schotelen de supporters van de ploeg uit de Domstad UUUUUnieke deals voor.

Je eigen plekkie
Huidige Seizoenkaarthouders hebben tot en met dinsdag 14 juli de tijd om hun eigen, vertrouwde plekkie te behouden in Stadion Galgenwaard. Vanaf woensdag 15 juli gaan alle voor die dag niet verlengde plekkies de vrije verkoop in.

Online
Tot slot, een verzoek: bestel jouw Seizoenkaart voor het seizoen 2020/2021 online, als je daartoe de mogelijkheid hebt. Op deze manier voorkomen wij samen drukte in de FC Utrecht Fanshop.