Informatie losse tickets en Seizoenkaarten

20 mei 2020

Vanuit het hart, juist nu

Helaas hebben we het seizoen 2019/2020 niet kunnen afsluiten op de manier waarop wij dat voor ogen hadden. Daar balen we stevig van; natuurlijk doen we dat. Stadion Galgenwaard is een betoverende plek, maar van magie aan het Herculesplein is natuurlijk pas ├ęcht sprake als het publiek en de ploeg samen de strijd kunnen aangaan, elkaar tot grote hoogten stuwend.

We begrijpen dat jij ook baalt. Toch kun je ons, zelfs nu je niet fysiek van de partij kunt zijn, wel steunen! Door geen verdere actie te ondernemen zie je af van een tegemoetkoming en steun je FC Utrecht in deze zeer uitdagende periode.

Mocht je toch een tegemoetkoming willen voor de niet gespeelde wedstrijden van het seizoen 2019/2020 dan bieden we je, vanuit het hart, de volgende mogelijkheden aan:

Losse tickets
Ben je in het bezit van losse tickets voor een van de niet gespeelde vijf thuiswedstrijden? Bekijk dan de verschillende mogelijkheden via onderstaande button.

Bekijk mogelijkheden losse tickets

Seizoenkaarten
Ben je in het bezit van een (Gouden) Seizoenkaart van FC Utrecht? Bekijk dan de verschillende mogelijkheden via onderstaande button.

Bekijk mogelijkheden (Gouden) Seizoenkaart