1. Mark van der Maarel
Al jarenlang maakt Mark van der Maarel deel uit van de A-kern van FC Utrecht. Op Instagram deelt hij met enige regelmaat foto’s over zijn voetbalmijlpalen.

2. FCUFan
Waar FC Utrecht gaat, daar is FCUFan. Video’s van de sfeer in uitvakken, foto’s van FC Utrecht-tattoos en nog veel meer: FCUFan deelt dat het een lieve lust is!

3. Napoleon Grills
Lekker weer? De hoogste tijd voor een barbecue! De mooiste barbecues, grills, smokers en accessoires voor outdoor cooking vind je bij Napoleon Grills.

4. Donker Utrecht
Foto’s van Utrecht in het donker. Het concept is bijzonder eenvoudig; de resultaten zijn prachtig.

5. Classic Football Shirts
Houd je van voetbal en is retro jouw ding? Dan is Classic Football Shirts een account dat het volgen meer dan waard is.

6. Adam Maher
Middenvelder Adam Maher van FC Utrecht deelt op zijn Instagram foto’s over zijn voetballoopbaan, maar ook over wat hij in zijn vrije tijd onderneemt.

7. Talksport
Een account over de Europese topvoetbalcompetities dat, opvallend genoeg, in veel gevallen Twitter-berichten op Instagram publiceert. En het levert nog een mooie feed op ook!

8. Nike
111 miljoen (echt waar, geen tikfout) volgers heeft Nike op Instagram. Neem ook een kijkje; just do it!

9. Korneel Evers
Supporter Korneel Evers van FC Utrecht is elke week op RTV Utrecht te zien met zijn inmiddels alom bekende odes. Die deelt hij ook op zijn Instagrampagina, evenals nog veel meer updates over FC Utrecht.

10. AD Utrecht
Door middel van foto’s op de hoogte blijven van wat er speelt in de regio Utrecht; dat kan door het account van AD Utrecht te volgen.

11. FC Utrecht Fan
‘Elke dag FC Utrecht feitjes en weetjes’, belooft FC Utrecht Fan in zijn Instagram-biotekst. Die belofte wordt dubbel en dwars ingelost. Een actueel FC Utrecht-account met veel historisch besef.

12. Staantribune
Een brainstorm in het Utrechtse cafe Engelenburg van oud-speler van FC Utrecht Joop van Maurik resulteerde in 2014 in de oprichting van het blad Staantribune. Inmiddels is dat een bekend mediamerk in de voetbalwereld. En natuurlijk heeft Staantribune ook een account op Instagram.

13. Football Culture
Vlaggen, stickers, spandoeken, kroegjes, uitvakken, tribunes: Football Culture laat je zien wat er zich langs de lijnen van het voetbalveld zoal afspeelt.

14. Sean Klaiber
Met inmiddels meer dan 10.000 volgers op Instagram behoort Sean Klaiber op dat platform tot de meer populaire en bovendien meer actieve spelers van FC Utrecht. Hij geeft zijn volgers een inzicht in zijn privéleven, maar bericht ook zeer regelmatig over FC Utrecht.

15. Gemeente Utrecht
Mooie foto’s van ‘ons stadsie’; en dus het volgen zeker waard!

16. Goal
Met dik 4,5 miljoen volgers is Goal een zeer grote speler op Instagram. Op het account zie je mooie foto’s van, voornamelijk, Europese topcompetities.

17. Christiaan van der Mark
Woudenberger Christiaan van der Mark behoort tot de selectie van FC Utrecht eSports. Met zijn eigen Instagram-pagina houdt hij je op de hoogte van zijn eSports-activiteiten.

18. Stadiums Football
Slaat jouw hart ook steeds weer over als je op vakantie bent, door een stadje rijdt en ineens een stel lichtmasten ziet opdoemen? Neem dan eens een kijkje op Stadiums Football. Voetbaltempels, groot en klein, voor de echte stadionfetisjist.

19. Ready to Eat
Je kent Ready to Eat natuurlijk van de shirts van FC Utrecht. Maar volg je de specialist in heerlijke, verse producten die direct klaar zijn voor gebruik al op Instagram?

20. Maarten Paes
Keeper Maarten Paes is op Instagram hard op weg de mijlpaal van 10.000 volgers te bereiken. De goalie is behoorlijk actief op het kanaal en deelt zeer regelmatig updates over zijn voetballoopbaan.

21. indebuurt Utrecht
Nieuwtjes over wat er zich afspeelt in de stad en mooie verhalen over Utrecht tref je op dit account.

22. Sébastien Haller
Oud-spelers van FC Utrecht blijven volgen? Instagram leent zich daar, mits de desbetreffende voetballer een account heeft natuurlijk, uitstekend voor. Wat te denken van de man die bij FC Utrecht met het rugnummer 22 furore maakte en inmiddels in de Premier League voor West Ham United speelt: Sébastien Haller.

23. Only for Men
Met 16 winkels in Nederland en een online shop is Only for Men alom vertegenwoordigd. Neem ook eens een kijkje op het Instagram-account van de sponsor van FC Utrecht!

24. Hartje Utrecht
Utrecht is een stad die talloze creatieven inspireert. Zo ook de stuwende kracht achter het account Hartje Utrecht, dat de stad vanuit alle denkbare perspectieven in beeld brengt.

25. Bart Ramselaar
Op plekkie 25 van deze lijst, want: spelend met rugnummer 25. Bart Ramselaar kan uitermate goed met Instagram uit de voeten, zo liet hij onlangs al zien toen hij een dag aan de knoppen zat van het account van FC Utrecht. Maar ook zijn eigen pagina is erg leuk om te volgen.