1. Grass Root Goals
Prachtige doelpunten worden echt niet alleen op topniveau gemaakt. Grass Root Goals verzamelt de allermooiste goals, gemaakt in het amateurvoetbal. Smullen!

2. Urby Emanuelson
De bijna honderdduizend volgers die hij heeft, schotelt Urby Emanuelson een leuke mix voor van voetbalfoto’s en kiekjes van zijn gezin. Zo leer je naast middenvelder Emanuelson ook ‘family man’ Urby kennen.

3. SV FC Utrecht
Foto’s van wedstrijden, sfeeracties en andere bijzondere initiatieven van FC Utrecht kom je tegen op het officiele account van SupportersVereniging FC Utrecht.

4. Retro Football Photo
In een nostalgische bui? Dan is Retro Football Photo the place to be! Prachtige, in sommige gevallen zelfs iconische, voetbalfoto’s uit de oude doos.

5. T-Mobile
Ook zo verslingerd aan je smartphone? T-Mobile houdt je op de hoogte over onder meer de nieuwste toestellen en de scherpste aanbiedingen.

6. FC Utrecht eSports
FC Utrecht’s eSports-tak heeft een eigen account, dat door dik 4600 mensen wordt gevolgd. Sluit je bij die groep mensen aan om volledig op de hoogte te blijven van alle eSports-activiteiten van de club.

7. FCUStickers
Een subcultuur binnen de voetbalsupporterswereld is het: stickeren. Overal ter wereld kom je zodoende stickers van FC Utrecht tegen. En foto’s daarvan? Die kun je dan weer op dit account checken!

8. FOX Sports
Bijna een half miljoen volgers heeft dit account al. Die mensen krijgen foto’s en filmpjes te zien van allerhande topcompetities.

9. RTV Utrecht
Bij RTV Utrecht vieren op Instagram video's hoogtij. Een mooie manier om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws in de provincie Utrecht.

10. DUIC.nl
Prachtige nieuwsfoto’s uit Utrecht kom je tegen op het account van De Utrechtse Internet Courant, beter bekend als DUIC.

11. Stadiongebod
Heerlijke foto’s van voetbalstadions overal ter wereld. Dit account is een must om te volgen als jouw hart sneller gaat slaan van een mooie lichtmast of een goede, ouderwetse, ‘terrace’.

12. Willem Janssen
Natuurlijk mag aanvoerder Willem Janssen in dit lijstje niet ontbreken. De captain van de Domstedelingen is nog niet zo lang actief op Instagram, maar heeft toch al dik 5.000 volgers aan zich verbonden.

13. Dassy Professional Workwear
Workwear nodig? Laat je inspireren door Dassy Professional Workwear.

14. FCUAcademie
FC Utrecht’s eigen jeugdfotograaf Ron van Dongen zit tijdens het voetbalseizoen zo ongeveer elke zaterdag van ’s morgensvroeg tot het eind van de middag langs de lijn op Sportcomplex Zoudenbalch. Zijn ‘oogst’ deelt hij maar wat graag op Instagram. Het levert elke week vele prachtige fotoalbums op.

15. Eredivisie
Niet alleen spelers en clubs hebben eigen accounts op social media, ook competities kun je er volgen. Een must, natuurlijk: het account van de Eredivisie.

16. Keuken Kampioen Divisie
Als je dan toch bezig bent met het volgen van competities waarin FC Utrecht actief is, volg dan ook zeker het account van Keuken Kampioen Divisie. Zo blijf je prima op de hoogte van de klasse waarin Jong FC Utrecht speelt.

17. JoU FC Utrecht
Jongerenwerk Utrecht, ook wel bekend als JoU, is zeer actief bij FC Utrecht. En via dit account zie je bij welke initiatieven JoU zoal betrokken is.

18. Jaey Daalhuisen
FC Utrecht’s eSportsteam bestaat uit drie spelers, onder wie Pro Gamer Jaey Daalhuisen. De Nieuwegeiner houdt je via zijn account op de hoogte van zijn (eSports)-bezigheden.

19. John van den Brom
Oh jazeker, de trainer/coach van FC Utrecht is van de partij op Instagram! Volgen, dus!

20. KNVB
Voetbalbond KNVB is op sociale media alom vertegenwoordigd en dus ook van de partij op Instagram. De bond houdt je via Instagram op de hoogte van ontwikkelingen in het voetbal.

21. Ons Oranje
Naast een account voor de bond zelf, runt de KNVB ook een officieel fanplatform: Ons Oranje. Hier staan de verrichtingen van het Nederlands Elftal en alle vertegenwoordigende jeugdteams centraal.

22. True Support FCU fans
Supportersvereniging True Support kun je ook op Instagram vinden. Staat er voor FC Utrecht een wedstrijd op de rol, dan deelt True Support in aanloop naar zo’n partij altijd een visual van de opstelling waarin het denkt dat de ploeg zal aantreden.

23. 433
In deze lijst mag en kan dit gigantische account simpelweg niet ontbreken: 433. Een reus van een speler op social media als het om voetbal gaat. Met mooie video’s en foto’s spreekt 433 een voornamelijk jong publiek aan.

24. 433_nl
Het Nederlandse filiaal, zogezegd, van 433. Meer dan een half miljoen volgers laten zich via dit kanaal op de hoogte houden van wat er speelt rondom het Nederlandse voetbal.

25. Amstel Bier
Je bent aan het einde aangekomen van dit overzicht. Proost!