FC Utrecht introduceert uniek Samen Utrecht-shirt

20 mei 2020

Plek voor namen van maximaal 1970 supporters op limited edition tricot, 50 procent van opbrengst voor maatschappelijke tak van FC uit Domstad.

FC Utrecht introduceert het Samen Utrecht-shirt. Op dit unieke tricot is plek voor de namen van maximaal 1970 supporters van de club; een aantal dat refereert naar het jaar waarin de FC uit de Domstad werd opgericht. Van de opbrengst van het limited edition shirt komt 50 procent ten goede aan de maatschappelijke tak van FC Utrecht. Dat bedrag wordt benut om initiatieven mogelijk te maken in het kader van FC Utrecht’s initiatief Help Vanuit Het Hart.

Op de voorkant van het shirt zijn de logo’s van FC Utrecht en kledingsponsor Nike te zien, evenals de tekst: SAMEN UTRECHT. Op de rugzijde van het unieke tricot worden de namen geplaatst van alle supporters van FC Utrecht die het shirt hebben aangeschaft.

Je kunt het limited edition shirt tot en met zondag 31 mei bestellen. Eind juni wordt het dan geleverd; nadat de namen van alle supporters die het unieke shirt hebben besteld, op het limited edition tricot zijn gedrukt.

Bekijk shirt volwassenen of bekijk shirt kids