Positieve stemming bij Only for Men Voetbalcafé

11 maart 2020

‘We kijken enorm uit naar de bekerfinale!’ Bij het Only for Men Voetbalcafé dat gisteren plaatsvond in de winkel in Leidsche Rijn was de stemming opperbest. Liefst 150 leden van FC Utrecht Business waren aanwezig bij het informele netwerkevent bij de Kledingpartner. Aandachtig luisterden zij naar de discussie over de sportieve stand van zaken bij FC Utrecht, die uiteraard breed ter sprake kwam tijdens het voetbalcafé.

In de winkel van Only for Men in Leidsche Rijn werden de Business Club Leden ontvangen met soep en broodjes. Marco Vervoort (General Manager B2B bij Only for Men) en Joost Broerse (Commercieel Directeur FC Utrecht) benadrukten in hun welkomstwoord nog eens de kracht van het partnership. Vervoort: "We zijn trots op het partnership dat wij al drie seizoenen hebben met FC Utrecht. Events als dat van vanavond zijn erg belangrijk voor het verder versterken van onze samenwerking."

‘Enorme boost’
Daarna was het woord aan René van den Berg, onder meer bekend van Een Berg Sport op RTV Utrecht, die het voetbalcafé presenteerde. Aandachtig luisterden de aanwezig gasten naar anekdotes van John van den Brom, Hans Kraay jr. en Gert Kruys. Niet alleen werden herinneringen opgehaald aan de tijd dat de heren zelf nog voetbalden, ook het naderend seizoenslot van FC Utrecht werd uitgebreid besproken. Hierbij werd natuurlijk niet voorbij gegaan aan de gewonnen halve finale van de TOTO KNVB Beker tegen Ajax en de finale die op 19 april tegen Feyenoord wordt gespeeld in De Kuip. Van den Brom over de halve finale: "Ik heb veel meegemaakt in mijn carrière als speler en trainer, maar de sfeer in Stadion Galgenwaard vorige week woensdag was uitzonderlijk. Het gaf de spelersgroep en technische staf een enorme boost! We kijken enorm uit naar de bekerfinale!"

Toegankelijk karakter
Na afloop van het voetbalcafé vond een na-borrel plaats, waarbij leden onder het genot van een cocktail en hapjes, de avond nabespraken. "Ik maak sinds de winterstop deel uit van de FC Utrecht Business Club", zei Stefan Wolfis van Inner Stance IJsselstein. "Op laagdrempelige wijze heb ik ook vanavond in een keer weer vele andere leden leren kennen. Ook de setting van het voetbalcafé bij Only for Men in de winkel droeg bij aan het toegankelijke karakter van deze avond."