Nieuwe maatregelen omtrent Coronavirus

16 maart 2020

Het kabinet heeft extra maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daarnaast zijn de reeds aangekondigde maatregelen van kracht tot en met 6 april. FC Utrecht volgt deze maatregelen en adviezen. 

Sportcomplex Zoudenbalch

Alle sportaccommodaties, dus ook die van het betaalde voetbal, moeten dicht tot en met 6 april. Dit betekent dat Sportcomplex Zoudenbalch vanaf heden gesloten is.

Eerste elftal & Jong FC Utrecht

Alle wedstrijden tot en met 6 april zijn uitgesteld. Dat geldt voor de thuiswedstrijden tegen Vitesse en FC Groningen en de uitwedstrijd tegen FC Emmen. Voor Jong FC Utrecht gaat dit om de thuispartijen tegen MVV Maastricht en Telstar. Ook betreft dit voor Jong FC Utrecht de uitwedstrijden tegen Almere City FC en Jong PSV.

Daarnaast is het advies afgegeven om niet collectief te trainen. Het eerste elftal en Jong FC Utrecht werken volgens die instructie voorlopig geen teamtrainingen af.

FC Utrecht Academie

De FC Utrecht Academie lag al volledig stil door eerder genomen maatregelen en dit is nu verlengd tot en met maandag 6 april.