Op het mooie hoofdveld van buurman Kampong trapte de onder 15 af tegen de Graafschap. Met veel wind tegen bleek het lastig voetballen. De thuisploeg kreeg de bal niet vaak genoeg in de buurt van de goal van de Superboeren om echt gevaarlijk te worden. Twee kopballen van Nazjir en Nordin betekenden grote kansen maar de inzetten gingen naast en over.

De tweede helft was van een andere orde. De thuisploeg sneed continue door de hoge druk zettende Doetinchemmers en kon vaak gevaarlijk worden. Dit was nodig omdat Jesse helaas een penalty over zag gaan vlak na rust. Deze goede start kreeg dus een vervolg, alleen de kansen werden niet benut. Keeper, paal, tegenstanders op de doellijn bleken telkens niet te nemen hindernissen. De ontwikkeling gedurende de wedstrijd was duidelijk, het resulteerde net niet in een zege.

En dus bleef het 0-0 en dat was voor de uitploeg een mooie prestatie en voor de thuisploeg een teleurstellende uitslag. Leerzaam was het zeker voor beide teams die een sportieve wedstrijd op de mat legden. Over 2 weken wacht Excelsior waar we met vertrouwen naar af zullen reizen.

Rest ons tenslotte gastheer Kampong te danken voor de goede zorgen en gastvrijheid voor het beschikbaar stellen van haar accommodatie.