Fanplein: vier attracties voor Sparta-thuis

06 maart 2020

Er is zondag weer genoeg te beleven op het plein voor de Cityside!

Niet één, niet twee, ook geen drie maar liefst vier attracties zondag op het Fanplein! Daar, op het plein voor de Cityside, is die dag vanaf 10.45 uur weer genoeg te doen en beleven voor jong en oud. Een bezoek aan het Fanplein jouw perfecte warming-up voor de Eredivisiewedstrijd FC Utrecht – Sparta Rotterdam.

Official supplier Broekiesverhuur zorgt ervoor dat er zondag op het Fanplein een Omhaal Arena verrijst, dat de Mega Voetbal Schijf wordt opgebouwd, plaatst voetbalboarding en sleutelt een uitdagende Voetbal Track Hindernisbaan in elkaar.

Ook op het Fanplein: de Supportersdebuut Tent. Daar kun je jouw certificaat en goodiebag ophalen als jij tijdens FC Utrecht – Sparta Rotterdam jouw debuut maakt in Stadion Galgenwaard. Meld je aan voor het Supportersdebuut via www.fcutrecht.nl/debuut.

Naast dat alles staat er een foodtruck, is de caravan van de Fanshop van de partij en kun je op het Fanplein genieten van muziek en gezelligheid. Het Fanplein is zondag geopend van 10.45 tot 12.10 uur.