De Tussenbalans: FC Utrecht O11

23 maart 2020

Nu er niet wordt gevoetbald, elke dag op FCUtrecht.nl een update over een jeugdteam. Vandaag: FC Utrecht O11.

Op FCUtrecht.nl lees je in deze periode elke dag een verhaal over een jeugdteam van de club. In de serie ‘De Tussenbalans’ vandaag: FC Utrecht O11.

Deze voetballoze periode biedt de tijd om te reflecteren op de afgelopen maanden. Dit FC Utrecht O11? Dat wil de beste O11-ploeg van Europa worden! Dat doen de spelers door 24/7 bezig te zijn met hun ontwikkeling, door te leven als een topsporter en keihard te werken op trainingen en tijdens wedstrijden.

Die duels leverden dit seizoen tot nu toe al een aantal hoogtepunten op. Wat te denken van mooie toernooioverwinningen in de zaal en op het veld, met als hoogtepunt het MIC-toernooi waarin FC Utrecht O11 onder meer de O11-teams van Ajax, RSC Anderlecht, Paris Saint-Germain en Manchester City achter zich liet.

Maar momenteel zijn er belangrijkere zaken dan voetbal. FC Utrecht O11 wenst iedereen alle gezondheid toe in deze moeilijke tijd en de spelers zijn ondertussen thuis keihard aan het oefenen om aan het einde van het seizoen het beste O11-team van Europa te zijn!