Kijk op 1 juli naar Talkshow 50 jaar FC Utrecht

26 juni 2020

Club maakt in eigen door Kees Jansma gepresenteerde live televisieshow onder meer nieuwe shirt en jubileumlogo bekend.

Voor met rode stift in je agenda: Talkshow 50 jaar FC Utrecht. In dat rechtstreekse programma maakt FC Utrecht op woensdag 1 juli, als de FC precies 50 jaar bestaat, onder meer het nieuwe shirt en het nieuwe jubileumlogo bekend. De presentatie van het programma, dat om 12.00 uur begint en tot ongeveer 13.30 uur duurt, is in handen van Kees Jansma. Hans Kraay jr. fungeert als side-kick. Je kunt de show kijken op het YouTube-kanaal van FC Utrecht en daarnaast zenden ook FOX Sports en RTV Utrecht het programma live uit.

In Talkshow 50 jaar FC Utrecht schuiven onder anderen grootaandeelhouder Frans van Seumeren, Algemeen Directeur Thijs van Es, Technisch Directeur Jordy Zuidam en aanvoerder Willem Janssen aan. In het programma wordt teruggekeken op de afgelopen 50 prachtige jaren van FC Utrecht, maar natuurlijk ook vooruitgeblikt met de diverse gasten. Daarnaast wordt er tijdens het programma live geschakeld met verslaggevers, die op diverse plekken in de stad de stemming peilen.

Het programma Talkshow 50 jaar FC Utrecht wordt uitgezonden op het YouTube-kanaal van FC Utrecht en is bovendien te bekijken via FOX Sports en RTV Utrecht.