Heropening FC Utrecht Fanshop woensdag om 12.30 uur

29 juni 2020

Winkel in Stadion Galgenwaard op dag dat FC Utrecht 50 jaar bestaat tot 22.00 uur open.

De heropening van de FC Utrecht Fanshop is woensdag om 12.30 uur. De winkel in Stadion Galgenwaard is die dag tot 22.00 uur open. Onder meer vanaf dan verkrijgbaar: het nieuwe thuisshirt en de training- en casualcollectie. Mooi opstekertje: parkeren is op het voorterrein van Stadion Galgenwaard die dag vanaf 12.00 uur gratis.

Wie niet in de gelegenheid is om woensdag naar Stadion Galgenwaard te komen of simpelweg liever online shopt, is er in de vorm van de FC Utrecht Webshop natuurlijk een uitstekend alternatief. Ook daar is vanaf woensdag 12.30 uur de nieuwe collectie verkrijgbaar.

Kom je woensdag naar de FC Utrecht Fanshop, houd dan rekening met onder meer de volgende maatregelen:
-De entree is via de ingang van Vak G;
-Houd voldoende afstand, volg de via stickers op de grond aangegeven aanwijzingen op;
-Het is op deze dag helaas niet mogelijk de kleding te passen;
-Het is op deze dag helaas niet mogelijk het thuisshirt te bedrukken. Je kunt tegen 50 procent korting bedrukking aanschaffen die op een later moment dan op het shirt wordt aangebracht. Daarvoor krijg je een voucher;
-Bij het verlaten van de winkel tref je een prachtige prijzenwand. Daar staan de door FC Utrecht gewonnen KNVB Bekers en de Johan Cruijff Schaal. In je nieuwe thuisshirt kun je dan met de prijzen op de foto. Smile!