Grote animo voor online skyboxgesprek van FC Utrecht Business en Rabobank Utrecht e.o.

24 juni 2020

Liefst 175 relaties van FC Utrecht Business en Rabobank Utrecht begonnen maandagochtend de werkweek met het (online) bijwonen van een skyboxgesprek, georganiseerd door FC Utrecht Business en Business Club Lid Rabobank Utrecht e.o.. Onderwerp van het interactieve gesprek was ‘Hospitality in de 1,5 meter samenleving’.

Vanuit de Directors Lounge van Stadion Galgenwaard leidde tafelheer Gert van ’t Hof het gesprek, met aan tafel drie experts die hun licht lieten schijnen op de gevolgen van de 1,5 meter samenleving voor hun vakgebied. Voor zowel Jos Klerx (sectorspecialist Horeca Rabobank) als voor Stef van der Weide (Veiligheidscoördinator FC Utrecht) en Jeroen Enzerink (Managing Director Maison van den Boer) hebben de ontwikkelingen rondom Covid-19 enorme impact gehad op hun werkzaamheden, bleek uit het gesprek.

De vele deelnemers waren na afloop enthousiast over de online-vorm van kennisdeling. Kiki Eskens van FC Utrecht Business Club Lid Caesar Groep: “Interessant om te horen hoe ieder bedrijf op zijn eigen manier inspeelt op de huidige situatie. Vooral de voorbeelden van omdenken, hoe je zichtbaar en actief blijft, waren voor mij erg waardevol.”