Acht FC Utrecht Voetbalkampen in juli en augustus

22 juni 2020

Beleef hoe het is om te trainen als een echte FC Utrecht-speler bij de voetbalkampen in Utrecht, Nieuwegein, Veenendaal, Soest, Bussum en Almere!

Maar liefst acht FC Utrecht Voetbalkampen staan er op de rol in de maanden juli en augustus! Er zijn voetbalkampen in Utrecht, Veenendaal, Soest, Bussum, Nieuwegein en Almere. Steeds staat bij deze sportieve activiteiten voor kids van 7 tot en met 13 jaar een inspirerend programma van de FC Utrecht Academie op de rol, dat de deelnemers motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel. De ultieme kans om te trainen als een echte FC Utrecht-speler!

9 en 10 juli – FC Utrecht Voetbalkamp bij AS’80 in Almere (leeftijd: 7 t/m 13 jaar)
Beleef tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp van 9 en 10 juli hoe het is om te trainen als een echte FC Utrecht speler. Hét voetbalkamp waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je onder leiding van FC Utrecht trainers, niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma van de FC Utrecht Academie dat jou motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel.

20, 21 en 22 juli – FC Utrecht Voetbalkamp op Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht (leeftijd: 7 t/m 13 jaar)
Beleef tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp op 20, 21 en 22 juli hoe het is om te trainen bij de FC Utrecht Academie. Hét voetbalkamp waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je onder leiding van FC Utrecht trainers, niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma van de FC Utrecht Academie dat jou motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel.

23 en 24 juli – FC Utrecht Voetbalkamp op Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht (leeftijd: 7 t/m 13 jaar)
Beleef tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp op 23 en 24 juli hoe het is om te trainen bij de FC Utrecht Academie. Hét voetbalkamp waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je onder leiding van FC Utrecht trainers, niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma van de FC Utrecht Academie dat jou motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel.

23 en 24 juli – FC Utrecht Voetbalkamp bij vv VRC in Veenendaal (leeftijd: 7 t/m 13 jaar)
Beleef tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp van 23 en 24 juli hoe het is om te trainen als een echte FC Utrecht speler. Hét voetbalkamp waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je onder leiding van FC Utrecht trainers, niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma van de FC Utrecht Academie dat jou motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel.

13 en 14 augustus – FC Utrecht Voetbalkamp bij SDO in Bussum (leeftijd: 7 t/m 13 jaar)
Beleef tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp van 13 en 14 augustus hoe het is om te trainen als een echte FC Utrecht speler. Hét voetbalkamp waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je onder leiding van FC Utrecht trainers, niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma van de FC Utrecht Academie dat jou motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel.

24 en 25 augustus – FC Utrecht Voetbalkamp bij SO Soest (leeftijd: 7 t/m 13 jaar)
Beleef tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp van 24 en 25 augustus hoe het is om te trainen als een echte FC Utrecht speler. Hét voetbalkamp waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je onder leiding van FC Utrecht trainers, niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma van de FC Utrecht Academie dat jou motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel.

24 en 25 augustus – FC Utrecht Voetbalkamp bij USV Elinkwijk in Utrecht (leeftijd: 7 t/m 13 jaar)
Beleef tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp van 24 en 25 augustus hoe het is om te trainen als een echte FC Utrecht speler. Hét voetbalkamp waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je onder leiding van FC Utrecht trainers, niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma van de FC Utrecht Academie dat jou motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel.

27 en 28 augustus – FC Utrecht Voetbalkamp bij Geinoord in Nieuwegein (leeftijd: 7 t/m 13 jaar)
Beleef tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp van 27 en 28 augustus hoe het is om te trainen als een echte FC Utrecht speler. Hét voetbalkamp waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je onder leiding van FC Utrecht trainers, niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma van de FC Utrecht Academie dat jou motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel.