Unieke Gouden Tijger-uitreiking: Aron verrast Gyrano Kerk

22 juli 2020

Junior Tigers-lid (9) zet FC Utrecht-aanvaller via Skype in de bloemetjes.

Aanvaller Gyrano Kerk is door de leden van FC Utrecht’s Junior Tigers uitgeroepen tot Speler van het Seizoen 2019/2020. Aan de 9-jarige Aron, lid van de Junior Tigers, de eer om de prijs uit te reiken. En dat ging, vanwege getroffen coronamaatregelen, net even anders dan anders. Maar het was zeker zo leuk!

Nu het vanwege coronamaatregelen voor Aron niet mogelijk was zijn held in de bloemetjes te zetten op Sportcomplex Zoudenbalch, had mascotte Tiger een oplossing bedacht: een Skype-gesprek vanuit de kleedkamer van Stadion Galgenwaard!

Vanaf het stoeltje van Gyrano in de kleedkamer belde Aron de aanvaller op om het goede nieuws te vertellen! Een unieke meet & greet tussen de speler en het Junior Tigers-lid kwam op die manier tot stand.

Naast het feestelijke nieuws en de trofee, die uiteraard hoort bij een verkiezing, had Aron, zelf middenvelder bij SDC Putten, ook nog enkele vragen voor Gyrano. Immers: als je dan toch met een speler van FC Utrecht aan het Skypen bent, dan kun je daar maar beter meteen volop gebruik van maken!

Na de vragenronde had Gyrano ook een verrassing voor Aron, namelijk het nieuwe wedstrijdshirt! Uiteraard bedrukt met de naam Kerk en rugnummer zeven. Een mooi einde van een onvergetelijke middag voor de jonge FC Utrecht-supporter.