Nieuw thuisshirt: een ode aan het verleden

01 juli 2020

Vanaf nu verkrijgbaar in de Fanshop en Webshop: het nieuwe thuistenue van FC Utrecht!

Een regelrechte ode aan het verleden. Dat is het nieuwe thuistenue van FC Utrecht. In jubileumseizoen 2020/2021 speelt de FC in een shirt dat is geïnspireerd op het allereerste shirt waarmee de Domstedelingen ooit speelden in de Eredivisie, in 1970. Op de voorkant van het shirt prijkt het logo van de nieuwe hoofdsponsor T-Mobile en aan de zijkant van het shirt is de Dom subtiel zichtbaar. Het wedstrijdshirt is gemaakt van 100% polyester. Alleen vandaag (1 juli) is het shirt voor iedereen verkrijgbaar voor 50 euro, daarna blijft dat speciale jubileumtarief alleen voor Seizoenkaarthouders nog gelden!

Door de komst van T-Mobile als hoofdsponsor gaat een grote wens van de supporters weer in vervulling: de terugkeer van de spelersnamen op de achterkant van de wedstrijdshirts.

Ook in het seizoen 2020/2021 zal FC Utrecht aantreden in een volledig rode wedstrijdbroek. Met dit officiële wedstrijdshort maak je je tenue compleet. Dankzij de stretchstof kun je vrij bewegen op het veld en de Dri-FIT technologie zorgt ervoor dat de broek snel opdroogt bij regen. Verder beschikt deze broek over een elastische tailleband die je zo strak kunt aantrekken als je wilt met behulp van het trekkoord. Net als het wedstrijdshirt is ook het wedstrijdshort gemaakt van 100% polyester.

Maak je tenue compleet met de herkenbare rode sokken van FC Utrecht. De Dri-FIT technologie houdt je voeten lekker droog en warm. De sokken zorgen voor een comfortabel gevoel op het veld. Daarnaast beschikken de sokken over een demping bij de hiel en bestaat voor 78% uit nylon. De sokken zijn geschikt voor zowel kids als volwassenen, bekijk in onze maattabel welke maat er bij jouw schoenmaat past.

Daarnaast wordt de nieuwe trainings- en casualcollectie gepresenteerd. Deze zijn vanaf nu ook te koop in de FC Utrecht Fanshop en webshop.