FC Utrecht speelt oefenwedstrijden tegen AZ en sc Heerenveen

08 juli 2020

Op zaterdag 1 en donderdag 20 augustus voetbal in Stadion Galgenwaard.

De eerste oefenwedstrijden van FC Utrecht zijn bekend. In het kader van de 'FOX Sports Eredivisie Comeback' speelt FC Utrecht een oefenmatch in Stadion Galgenwaard op zaterdag 1 augustus tegen AZ, en op donderdag 20 augustus ontvangen de Domstedelingen sc Heerenveen. Beide wedstrijden zijn onder voorbehoud van goedkeuring lokale overheid.

FOX Sports zendt alle wedstrijden van de ‘comeback’ live uit, waaronder ook de twee duels van FC Utrecht. De wedstrijd tegen de Alkmaarders begint om 17.30 uur, de tweede pot tegen Heerenveen wordt om 21.00 uur afgetrapt. Later wordt meer bekend gemaakt over de bezoekregeling bij deze matchen.

Naast het eerste elftal, komt ook Jong FC Utrecht in actie in augustus. Op 12 augustus treft de ploeg van René Hake Jong Ajax in Amsterdam. Ook deze wedstrijd is live op FOX Sports te volgen en is onder voorbehoud van goedkeuring van de lokale overheid.

Bijna de gehele maand augustus worden oefenwedstrijden afgewerkt door teams uit de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie, in aanloop naar de start van de reguliere competities. Op vrijdag 28 augustus begint vervolgens de Keuken Kampioen Divisie, en op zaterdag 12 september de Eredivisie.