FC Utrecht O16 speelde een verloren wedstrijd tegen Feyenoord O16. Waar FC Utrecht de uitwedstrijd in december nog afgetekend won, kon FC Utrecht de eerste helft maar drie minuten domineren. De 1-0 viel vlot in de eerste helft waar er eigenlijk al een achterstand van 0-2 op het scorebord had moeten staan. De ene na de anders kans werd door Feyenoord gecreĆ«erd. Het middenveld werd verdedigend overlopen en aanvallend was er geen en/of weinig beweging om het spel te kunnen verleggen. Bijna iedere inspeel bal werd ingeleverd bij de tegenstander.

In de tweede helft liet FC Utrecht het zelfde spelbeeld zien, het speelde een te laag tempo en er was geen beweging om aan en onder de bal te komen. Het belangrijkste voor dit team is dat ieder zijn niveau met 100% inzet haalt, met durf, lef en passie speelt maar helaas was dit alles ver te zoeken. Volgende week volgt de wedstrijd tegen Vitesse waar het gehele team (inclusief de staf) de nare nasmaak van de wedstrijd van vandaag kan wegspoelen. Eindstand 2-4