Speler van de Maand December: Bart Ramselaar

27 januari 2020

Junior Tiger Noah mocht vorige week donderdag in het spelershome van Stadion Galgenwaard de Speler van de Maand award uitreiken aan Bart Ramselaar. Noah stemde op de middenvelder vanwege zijn doelpunt tegen FC Groningen en zijn goede spel de rest van de maand december.

Om wat meer te weten te komen over zijn grote held mocht Noah wat vragen stellen aan de middenvelder van FC Utrecht tijdens een heuse meet-and-greet. Noah was benieuwd naar de beste tegenstander waar Bart Ramselaar ooit tegen heeft gespeeld. Dat was een speler van Bayern München, Thiago Alcántara, toen speelde de geboren Amersfoorter nog bij PSV. Een hele grote naam en dat vond Noah ook.

Noah spaart nu de voetbalplaatjes bij de Albert Heijn. De Junior Tiger is benieuwd of de spelers van FC Utrecht ook de voetbalplaatjes ruilen en sparen. Ramselaar zei daarop dat de spelers dat niet doen, maar zijn moeder spaart wel de voetbalplaatjes. Natuurlijk heeft de middenvelder wel zijn eigen voetbalplaatje. Noah heeft zijn spaarboek bijna vol en heeft bovendien alle spelers van de FC!

Zelf voetbalt onze Junior Tiger in de spits bij OSM. Ramselaar is bekend met deze voetbalclub en heeft Noah enkele tips gegeven om later ook profvoetballer te worden. Natuurlijk moet Noah daar hard voor werken, maar plezier hebben is het allerbelangrijkste.

Als laatste is Noah benieuwd wat de spelers allemaal doen voorafgaand aan een wedstrijd. Ramselaar vertelde dat de spelers altijd een sportmaaltijd voor de wedstrijd geserveerd krijgen. Vervolgens gaan ze in de kleedkamer omkleden, vertelt de trainer de tactiek en gaan de spelers zich opwarmen op het veld.

Tot slot heeft de Amersfoorter nog een heel gaaf cadeau voor de Junior Tiger. Noah kwam al in een mooi uittenue aan, maar krijgt van Bart een echt FC Utrecht thuisshirt met zijn naam op de achterkant! Een mooi einde van een onvergetelijke middag voor de Junior Tiger uit Maarssen!