Kamphuis arbiter in Zwolle, Teuben in Eindhoven

14 januari 2020

KNVB stelt arbitrale teams aan voor komende duels in Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en TOTO KNVB Beker.

De wedstrijd PEC Zwolle - FC Utrecht staat aanstaande vrijdag onder leiding van Jochem Kamphuis (foto). Dinsdag, in het Jan Louwers Stadion, wordt de bekerwedstrijd die de Utrechters spelen tegen FC Eindhoven gefloten door Stan Teuben. Dat blijkt uit de aanstellingen van de arbitrale teams voor de komende periode, zoals die vandaag (dinsdag) door de KNVB werd bekendgemaakt.

Kamphuis wordt vrijdag in Zwolle geassisteerd door Cristian Dobre en Terry Hoekstra. Alex Bos is in het MAC3Park Stadion de vierde official. Rob Dieperink is aangesteld als videoscheidsrechter en zijn assistent daarbij is Nils van Kampen.

Dinsdag in Eindhoven zijn Rob van de Ven en Mark Janssen de assistenten van scheidsrechter Teuben bij het treffen in de achtste finale van de TOTO KNVB Beker tussen FC Utrecht en FC Eindhoven. De vierde official in het Jan Louwers Stadion is Jannick van der Laan.

Een dag eerder, maandag dus, staat de wedstrijd Jong FC Utrecht – Roda JC Kerkrade onder leiding van Alex Bos. Roan van Marrewijk en Jordi Been assisteren hem en Wouter Wiersma is de vierde official die avond op Sportcomplex Zoudenbalch.