FC Utrecht OldStars en Vegro verlengen sponsorcontract tot einde seizoen

24 januari 2020

FC Utrecht Maatschappelijk gaat met haar OldStars het sponsorcontract met Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen aan. Tot het einde van voetbalseizoen 2020 slaan de partijen de handen ineen om samen een bijdrage te leveren aan een vitale samenleving in de provincie Utrecht. Commercieel Directeur Joost Broerse van FC Utrecht en Else Reitsma van Vegro tekenden de partnerovereenkomst in Stadion Galgenwaard.

Samen gezond en gelukkig ouder worden, dat is het streven van zowel de Utrechtse voetbalclub, als Vegro. Else Reitsma, districtleider van Vegro: “Bij Vegro staat positieve gezondheid centraal en gaan we uit van wat iemand nog wél kan. De FC Utrecht OldStars, die met walking football een gezonde leefstijl stimuleren en eenzaamheid onder ouderen tegengaan, past precies bij deze filosofie.”

Waar Vegro het afgelopen jaar al sporttas-sponsor was van de OldStars, breiden de partijen het partnership voor het komende halfjaar verder uit. Zo zal Vegro op 23 februari tijdens de wedstrijd tegen FC Twente met innovatief hulpmiddel de MAX Mobiel rondrijden om ouderen te vervoeren, en wordt er een OldStars bingo-avond georganiseerd in de Vegro Thuiszorgwinkel in Utrecht. “Wij zijn verheugd de samenwerking met Vegro uit te kunnen breiden. Deze samenwerking is een perfect voorbeeld van hoe we met FC Utrecht’s maatschappelijke tak kunnen bijdragen aan belangrijke thema’s als gezonde leefstijl en eenzaamheid”, aldus Broerse.

Van origine levert Vegro hulpmiddelen gericht op langer thuis wonen, en uiteraard is voetbal de core business van FC Utrecht. Maar in een tijd waarin eenzaamheid steeds meer gemeengoed wordt, proberen beide partijen dit te doorbreken door mensen bijeen te brengen in themabijeenkomsten.