Veel enthousiaste bedrijven bij Nieuwe Leden Lunch

19 februari 2020

In Stadion Galgenwaard werd gisteren (dinsdag) de tweede Nieuwe Leden Lunch van het seizoen 2019/2020 georganiseerd. Bijna 60 ondernemers van 35 bedrijven die sinds oktober jl. aansloten bij de Business Club van FC Utrecht waren hierbij aanwezig. ‘Je voelt dat er iets moois ontstaat binnen de FC Utrecht Business Club’.

In de Leo van Veenzaal van Stadion Galgenwaard genoten de nieuwe Business Club Leden van een uitgebreide lunch, uiteraard geserveerd door huiscateraar Maison van den Boer. Vervolgens kregen zij een uitgebreide update over de stand van zaken op zowel commercieel als sportief vlak. Ook kreeg connectiviteitspartner T-Mobile het woord, om alle bedrijven welkom te heten bij de FC.

Prachtig platform
‘Ook de afgelopen periode hebben we als FC Utrecht Business weer een grote groei doorgemaakt’, aldus Commercieel Directeur van FC Utrecht, Joost Broerse. ‘Je voelt dat er iets moois ontstaat binnen de FC Utrecht Business Club. Bedrijven uit de hele regio zijn vandaag weer aanwezig en maken direct kennis met andere nieuwe bedrijven’. Eén van die nieuwe leden is ABN AMRO MeesPierson. Inge Hogenelst, Directeur Utrecht/Zeist over de reden waarom het bedrijf is toegetreden tot het zakelijk netwerk: ‘Ik geniet van het enthousiasme binnen FC Utrecht Business. De Club biedt een prachtig platform aan bedrijven uit de regio en daar maken wij graag onderdeel van uit!’

Met een goedgevulde goodiebag van T-Mobile en een fles wijn van Maison van den Boer keerden de nieuwe leden huiswaarts. Zondag staat er weer een bezoek aan Stadion Galgenwaard op het programma. Om 12.15 uur trapt FC Utrecht dan af tegen FC Twente.

Only for Men Voetbalcafé – dinsdag 10 maart
Op dinsdag 10 maart vindt het volgende event van FC Utrecht Business plaats. Bij Kledingpartner Only for Men in Leidsche Rijn zijn alle leden van FC Utrecht Business deze avond welkom. Er zijn reeds 170 aanmeldingen binnen. Heeft u zich nog niet aangemeld dan kan dit via www.fcutrecht.nl/ofmvoetbalcafe.