Speler van de Maand Januari: Sean Klaiber

11 februari 2020

Rechtsback wordt door de Junior Tigers beloond voor zijn goede vorm in januari.

Sean Klaiber is door de Junior Tigers gekozen tot Speler van de Maand januari. Junior Tiger Lukas, die onlangs 10 jaar is geworden, mocht de prijs overhandigen aan de in vorm verkerende rechtsachter van de FC uit de Domstad.

Gisteren (maandag) was het aan Lukas om de Speler van de Maand award uit te reiken aan Sean Klaiber. Voor Lukas was het niet zo moeilijk om te kiezen wie er Speler van de Maand moest worden, want op vrijdag 24 januari heeft hij live in Stadion Galgenwaard Sean Klaiber zien schitteren en twee goals zien maken in de gewonnen thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag (4-0). Vanaf dat moment was het voor Lukas duidelijk wie de prijs verdiend heeft.

Lukas had zich erg goed voorbereid op de meet-and-greet met zijn grote held en stelde dan ook de nodige vragen aan zijn mede Nieuwegeiner. Lukas kwam er zodoende achter dat zijn favoriete speler ooit bij dezelfde voetbalclub heeft gespeeld als waar hij nu zelf voetbalt, namelijk SV Geinoord. Ook gaf Klaiber een aantal goede tips hoe Lukas als middenvelder veel goals en assists kon maken. Zo is het belangrijk om iedere training goed je best te doen, te luisteren naar de trainers en zelf veel op straat te oefenen na schooltijd. Uiteraard moet je huiswerk eerst af zijn, zei de rechtsback er met een knipoog bij.  

Niet alleen Klaiber was de gelukkige op Sportcomplex Zoudenbalch, ook Lukas werd in de watten gelegd door zijn held. De rechtsachter gaf een verjaardagscadeau aan Lukas in de vorm van een shirt met zijn naam en rugnummer. Doordat Klaiber ook nog een handtekening op het shirt zette kon de dag niet meer stuk voor de Junior Tiger. Al met al was het een onvergetelijke ervaring voor Lukas die Klaiber snel weer gaat aanmoedigen in Stadion Galgenwaard!

Wil jij ook kans maken op en unieke meet-and-greet met jouw favoriete FC Utrecht-speler? Stem dan op de Junior Tigers Speler van de Maand-award!