Kamphuis in Waalwijk, Kuipers bij bekerkraker

25 februari 2020

KNVB stelt arbitrale teams aan voor komende partijen in Eredivisie, TOTO KNVB Beker en Keuken Kampioen Divisie.

De Eredivisiewedstrijd RKC Waalwijk – FC Utrecht staat zondag onder leiding van Jochem Kamphuis. Drie dagen later, bij de bekerkraker FC Utrecht – Ajax, is Björn Kuipers (foto) de scheidsrechter van dienst. Dat blijkt uit de aanstellingen van de arbitrale teams voor de komende partijen in de Eredivisie, TOTO KNVB Beker en Keuken Kampioen Divisie zoals de KNVB die zojuist (dinsdag) bekendmaakte.

Kamphuis krijgt zondag in het Mandemakers Stadion assistentie van Nicky Siebert en Terry Hoekstra. In Waalwijk is Luca Cantineau de vierde official. De videoscheidsrechter is Richard Martens en zijn assistent is Joost van Zuilen.

Op woensdag 4 maart in Stadion Galgenwaard is Kuipers dus de arbiter bij de TOTO KNVB Bekerpartij FC Utrecht – Ajax en hij wordt aan het Herculesplein geflankeerd door de assistent-scheidsrechters Sander van Roekel en Erwin Zeinstra. Siemen Mulder is de vierde official van dienst. Dennis Higler is aangesteld als video-arbiter en krijgt assistentie van Richard Brondijk.

Vrijdag is het Jannick van der Laan die de Keuken Kampioen Divisie-partij TOP Oss – Jong FC Utrecht leidt. In het Frans Heesen Stadion zijn ook Michael Osseweijer, Jeroen van der Waaij (beiden assistent-scheidsrechter) en vierde official Thomas Hardeman van de partij.