Junior Tigers klimmen en klauteren bij Jungle Gemz

27 februari 2020

Een dag vol vermaak voor de Junior Tigers bij het indoor speelparadijs in Zeist.

De deuren van Jungle Gemz waren afgelopen dinsdag geopend voor ongeveer honderd Junior Tigers. In Zeist konden de kidsclubleden heerlijk klimmen en klauteren in het grote indoor speelparadijs. Naast Tiger brachten ook enkele spelers een bezoek aan de activiteit voor alle kidsclubleden. 

De Junior Tigers die zich hadden aangemeld konden aan het begin van de ochtend bij Jungle Gemz naar binnen. Direct stroomde het indoor speelparadijs vol met kinderen met FC Utrecht-kleding. De gehele speelhal kleurde rood-wit, dit bleef niet onopgemerkt bij Tiger die dolgelukkig werd toen hij zag dat al zijn vriendjes en vriendinnetjes FC Utrecht-shirts droegen. Terwijl papa, mama, opa of oma heerlijk genoten van het lezen van een boek, waren de Junior Tigers volop aan het spelen en genoten zij van de toffe speelruimte. Vooral de klimvulkaan en de voetbalkooi waren erg in trek bij de jonge fans van FC Utrecht.

Nadat de Junior Tigers hadden genoten van een lekker patatje en wat te drinken kwamen in de middag ook Sander van der Streek, Urby Emanuelson en Sean Klaiber een bezoek brengen aan de speelhal in Zeist. Na het uitdelen van handtekeningen en het maken van selfies gingen de spelers uit de Domstad mee op avontuur met de kidsclubleden in het speelparadijs.

Aan het eind van de middag zat de dag er helaas alweer op voor de Junior Tigers. Uiteindelijk was het voor de Junior Tigers een super leuke dag die de voorjaarsvakantie goed inleidde, zowel jonge als wat oudere Tigers beleefden een super toffe dag!

Wil jij ook deelnemen aan toffe kidsclubactiviteiten en onderdeel zijn van de leukste kidsclub van Midden-Nederland? Word dan snel lid van de Junior Tigers!

Of wil jij nog een keer een bezoek brengen aan Junle Gemz? Check dan hun website: www.junglegemz.nl! ​