Jong FC Utrecht ontvangt FC Dordrecht

03 februari 2020

Keuken Kampioen Divisie-partij begint vanavond (maandag) op Zoudenbalch om 20.00 uur.

Matchday voor Jong FC Utrecht! De beloftenploeg uit de Domstad speelt vanavond (maandag) op Sportcomplex Zoudenbalch tegen FC Dordrecht. Aan de Koningsweg wordt om 20.00 uur afgetrapt.

De beloftenploeg van FC Utrecht heeft de voorbije drie keren dat het FC Dordrecht trof de volle buit gepakt. Op vrijdag 18 december 2018 werd het op Zoudenbalch 4-1, op vrijdag 3 mei 2019 in Dordrecht 1-2 voor de Utrechters en op vrijdag 4 oktober 2019 wonnen de Domstedelingen in Zuid-Holland zelfs met 2-5. Eerder dit seizoen zorgden Hicham Acheffay (3), Jonas Arweiler en Petar Stoskovic (eigen doelpunt) voor de Utrechtse goals tegen de Schapenkoppen.

31 om 15
Mede dankzij de drie punten die het team van trainer/coach René Hake eerder dit seizoen pakte tegen FC Dordrecht, bezet het Utrechtse beloftenteam de elfde plek van het klassement. Hake’s talentenploeg verzamelde 31 punten; meer dan het dubbele aantal van FC Dordrecht. Die formatie van Claudio Braga is hekkensluiter en heeft vooralsnog 15 punten.

Zege op Zoudenbalch
Jong FC Utrecht speelde dit kalenderjaar één keer eerder op Zoudenbalch en hield aan die partij drie punten over. Roda JC Kerkrade werd aan de Koningsweg met 2-1 geklopt. Tijdens de vorige speelronde legden de Utrechters het in Friesland af tegen koploper SC Cambuur. De Domstedelingen verloren met 3-1 van de geel-blauwen, terwijl op hetzelfde moment het vlaggenschip van FC Utrecht in Stadion Galgenwaard met 4-0 de baas was over ADO Den Haag.

Kick-off om 20.00 uur, live verslag via Twitter
De wedstrijd Jong FC Utrecht – FC Dordrecht begint vanavond (maandag) op Zoudenbalch om 20.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar aan de poort, vanaf 19.00 uur. Niet van de partij? FC Utrecht doet live verslag van de wedstrijd via Twitter.