Hake: 'Dik verdiend'

10 februari 2020

Trainer/coach René Hake over de 7-2 overwinning op Jong Ajax.

Wie de einduitslag van Jong FC Utrecht - Jong Ajax voorbij ziet komen, moet toch even kijken of het klopt wat er staat. En ja, dat klopt. De talenten van FC Utrecht winnen vandaag met maar liefst 7-2 van Jong Ajax. Na afloop sprak FCUtrecht.nl met trainer/coach René Hake.

"Die zijn er ongetwijfeld genoeg, maar dat komt later." Dat is het antwoord van trainer/coach René Hake of hij überhaupt nog wel verbeterpunten ziet na zo'n wedstrijd. "We mogen heel blij zijn met deze overwinning en dat mogen we ook vieren. Dit is dik verdiend." 

"Ik moet de goals eerst nog wel even goed terug zien", antwoordt Hake op de vraag welk doelpunt hij het mooist vindt. "Ik heb ze niet allemaal meer op het netvlies, want zeven is wel heel erg veel. Maar als je bijvoorbeeld uit een spelhervatting scoort, kijk dat zijn wel dingen waar je de hele week op traint. Ook scoren vanuit de omschakeling zijn momenten die heel vaak terugkomen in een training. Dan is het mooi dat dat ook in wedstrijden eruit komt."

"De laatste goal van Velanas was een fraaie. Die zat er strak en hard in, een beetje gedragen door de wind. Al helemaal omdat je net een goal tegen krijgt en vervolgens met tien man alsnog weet te scoren. Dat is wel een mooie afsluiter. Dat je zelf met een goal kan eindigen." 

Klik HIER voor het interview met trainer/coach René Hake en doelpuntenmaker Odysseus Velanas.