FC Utrecht en T-Mobile zoeken nieuwe eindbaas

18 februari 2020

Ben jij voor één dag alles de baas en de baas van alles?

Ben je ondernemer en wil je voor één dag dé eindbaas worden van FC Utrecht? Dat kan! FC Utrecht en T-Mobile zijn samen de zoektocht naar een nieuwe eindbaas gestart. Wil jij voor één dag de touwtjes overnemen van FC Utrecht’s grootaandeelhouder Frans van Seumeren? Staat jouw bedrijfslogo op het wedstrijdshirt en jouw reclame-uitingen op de LED-boarding? Nodig jij gasten uit in je eigen skybox en word je opgehaald met de spelersbus van FC Utrecht? Pak deze unieke kans!

“Een eindbaas van FC Utrecht, dat is een ondernemer die alles de baas is, een ondernemer die kansen pakt, een ondernemer met ballen! Voor de wedstrijd FC Utrecht – Heracles Almelo op woensdag 22 april zijn we op zoek naar zo’n eindbaas”, aldus Van Seumeren. “Ik zoek een klein zakelijke alleskunner, iemand met passie voor ondernemen, die ambitie heeft en elke dag keihard werkt. Heb jij lef en ambitie om eindbaas van FC Utrecht te worden? Meld je snel aan!

De eindbaas voor een dag:
*Gaat sparren met topondernemer en grootaandeelhouder van FC Utrecht Frans van Seumeren;
*Komt op het wedstrijdshirt van FC Utrecht;
*Komt op de LED-boarding rondom het veld;
*Krijgt zijn eigen skybox in Stadion Galgenwaard;
*Wordt vervoerd met de spelersbus van FC Utrecht.

Léon Toet, directeur van T-Mobile Ondernemen: "T-Mobile is de connectiviteitspartner van FC Utrecht. In deze campagne zoeken we de verbinding met ondernemers die van een stevige uitdaging houden. Net als wij. Want een eindbaas van FC Utrecht, dat moet een echte alleskunner zijn, iemand die echt alles de baas is.”

Pak je kans en geef je op!
Ondernemen is kansen pakken. Wil jij ook sparren met Van Seumeren over ondernemerschap, op plekken in het stadion komen die voor anderen verborgen blijven en profiteren van geweldige promotiemogelijkheden voor jouw bedrijf? Geef je dan nu gratis op vóór 16 maart aanstaande via www.fcutrecht.nl/eindbaas.