eDivisie finals komen eraan!

11 februari 2020

Jaey Daalhuisen en Melvin Boere, de eSporters van FC Utrecht, hebben zich na het eerste seizoen van de eDivisie 2019/2020 gekwalificeerd voor de eDivisie Finals. Door de overwinning op Feyenoord in de play-offs behoren de mannen uit de Domstad tot de top 8 van Nederland. Het finaletoernooi van de eDivisie in AFAS Live is een knock-outtoernooi, waarbij FC Utrecht in de kwartfinale start tegen PEC Zwolle.

De eDivisie finals worden zaterdag 15 februari gespeeld in het AFAS Live in Amsterdam. De concertzaal wordt omgebouwd tot een stadion, waar duizenden toeschouwers live kunnen genieten van eSports-wedstrijden op wereldniveau en ander entertainment. Tijdens het grootste FIFA-evenement ter wereld strijden de beste eDivisie-spelers van Nederland om het Nederlands Kampioenschap en €50.000,- aan prijzengeld.

Duoticket
Wil jij de eSporters van FC Utrecht aanmoedigen tijdens dit unieke FIFA-evenement? FC Utrecht biedt speciale tickets aan voor vervoer en toegang tot AFAS Live. Reis met andere supporters mee in de FC Utrecht spelersbus en support onze mannen tijdens hun wedstrijd(en). De verkoop is gestart en een duoticket voor reis en toegang is verkrijgbaar voor €15,00. Klik HIER voor meer informatie en de verkoop.