Waardering is het sleutelwoord bij Boerenkool Drive Through

08 december 2020

FC Utrecht trakteert vrijwilligers op een heerlijk maaltje.

Elk jaar trakteert FC Utrecht de vele vrijwilligers die zich inzetten voor de club op een Boerenkoolavond. Dat is altijd een mooie avond, met lekker eten, drinken en bovenal: in heel goed gezelschap, met het nodige entertainment. Zo’n avond kon dit jaar, vanwege Corona, niet worden georganiseerd. Maar de waardering? Die is natuurlijk onverminderd groot. En dus werd er een alternatief bedacht: de Boerenkool Drive Through.

Meer dan 150 vrijwilligers van FC Utrecht stuurden vanmiddag en vanavond hun bolide door de speciaal voor deze gelegenheid ingerichte ‘drive through’ op Sportcomplex Zoudenbalch. Daar was ‘waardering’ het sleutelwoord. Waardering door de club voor de vrijwilligers, voor hun tomeloze inzet. En vice versa: waardering vanuit de toppers die altijd klaarstaan voor de club, voor het feit dat de boerenkooltraditie ondanks Corona toch werd voortgezet.

In de tasjes waarin de heerlijke maaltijden werden meegegeven, vonden de vrijwilligers ook een lot. Degene met lotnummer 46 is in de prijzen gevallen en kan zich verheugen op een gesigneerd wedstrijdshirt van FC Utrecht. Ben jij die geluksvogel? Neem dan contact op met vrijwilligers@fcutrecht.nl.

Aan al die vrijwilligers die we vanmiddag en vanavond mochten begroeten aan de Koningsweg: enorm bedankt, vanuit het hart, voor jullie tomeloze inzet voor FC Utrecht; ook in 2020 weer! Hopelijk tot snel weer ziens in Stadion Galgenwaard en op Sportcomplex Zoudenbalch!