Tiger en Tigergirl hebben een eigen huisje gebouwd in Stadion Galgenwaard

28 december 2020

Het Tigerhuisje: De plek voor jonge FC Utrecht-supporters in Stadion Galgenwaard

Ken jij Tiger en Tigergirl al? Al sinds de geboorte van FC Utrecht zijn zij de meest fanatieke supporters die er zijn! Allebei hebben zij een rood-wit hart, missen geen minuut van FC Utrecht en volgen de club waar maar kan. Iedere thuiswedstrijd zijn de mascottes van de partij om FC Utrecht naar de overwinning te schrrrrrreeuwen! Niet alleen op wedstrijddagen, maar ook doordeweeks zijn Tiger en Tigergirl in Stadion Galgenwaard te vinden. Het stadion van FC Utrecht heeft nu zelfs, als eerste ter wereld, een eigen huisje voor de mascottes: het Tigerhuisje!

Tiger & Tigergirl zijn iedere dag te vinden in Stadion Galgenwaard. Zo helpen zij de medewerkers van FC Utrecht met klusjes, zoals grasmaaien, het gras water geven, ballen poetsen en kleding wassen. Daarnaast zetten zij zich iedere dag in voor de Junior Tigers kidsclub! Nu zij in het stadion wonen kunnen zij overal snel zijn om te helpen.

Het Tigerhuisje is het huisje van de mascottes van FC Utrecht waar iedereen welkom is! Chillen aan de picknicktafels, een potje tafelvoetbal spelen tegen papa of mama, kleuren met jouw FC Utrecht vriendjes of een potje FIFA tegen de eSporter van FC Utrecht?! Dit kan op bezoek bij Tiger & Tigergirl in hun eigen huisje!

Het huisje van de mascottes van FC Utrecht is iedere wedstrijddag geopend voor FC Utrecht-supporters op de Zuidtribune. Zij kunnen voor de wedstrijd en in de rust een bezoek brengen aan dit huisje vol met avontuur. Ook is het Tigerhuisje doordeweeks geopend voor kinderfeestjes en activiteiten van de Junior Tigers. Wil jij jouw kinderfeestje organiseren op de tofste plek in Utrecht? Check dan de Junior Tigers-pagina en blaas binnenkort de kaarsjes uit op jouw verjaardagstaart in het Tigerhuisje!