Serdar Gözübüyük arbiter bij PSV - FC Utrecht

07 december 2020

KNVB stelt arbitrale teams aan voor aankomende wedstrijden in Eredivisie, TOTO KNVB Beker en Keuken Kampioen Divisie.

De Eredivisiewedstrijd PSV – FC Utrecht wordt zondag geleid door Serdar Gözübüyük. In het Philips Stadion zijn Joost van Zuilen en Johan Balder de assistent-scheidsrechters van dienst en is Martin van den Kerkhof de vierde official. Dat blijkt uit de aanstellingen van de arbitrale teams voor de aankomende wedstrijden in de Eredivisie, TOTO KNVB Beker en Keuken Kampioen Divisie zoals die vanmiddag (maandag) door de KNVB zijn bekendgemaakt.

Voor het duel van zondag in Eindhoven is Edgar Bijl aangewezen als videoscheidsrechter. Erik Kleinjan is zijn assistent.

De TOTO KNVB Bekerpartij van volgende week woensdag, Ajax – FC Utrecht, staat onder leiding van Dennis Higler. Rogier Honig en Nicky Siebert assisteren hem die avond in de Johan Cruijff ArenA, waar Richard Martens de vierde official is.

Vrijdag is Alex Bos de arbiter van dienst bij de Keuken Kampioen Divisie-ontmoeting tussen Jong FC Utrecht en Excelsior. Op Sportcomplex Zoudenbalch zijn Marco Ribbink en Remco Miedema van de partij als assistent-scheidsrechter en is Gerbert Stegeman de vierde official.

Volgende week maandag, als Jong FC Utrecht een thuismatch speelt tegen TOP Oss, is Jesse Rozendal de leidsman. De assistenten zijn die dag Yorick Weterings en Danny Kempinga en aan de Koningsweg is Dominique Prick die avond de vierde official.

Dennis Higler leidt de bekerwedstrijd Ajax - FC Utrecht