Inhaalduel: Jong FC Utrecht thuis tegen TOP Oss

14 december 2020

Vanavond (maandag) opnieuw Keuken Kampioen Divisie-voetbal aan de Koningsweg.

Jong FC Utrecht kruist vanavond (maandag) de degens met TOP Oss. De Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd, die enige tijd geleden op het laatste moment werd afgelast vanwege Coronabesmettingen bij de Ossenaren en nu dus wordt ingehaald, begint op Sportcomplex Zoudenbalch om 18.45 uur.

Hoewel de uitslag misschien anders doet vermoeden, speelde Jong FC Utrecht afgelopen vrijdag tegenstander Excelsior van het kastje naar de muur. Het regende kansen voor de Utrechtse beloftenploeg op Zoudenbalch, en uiteindelijk maakten de Domstedelingen precies genoeg goals (drie stuks; Odysseus Velanas, Jeredy Hilterman en Hicham Acheffay vonden het net) om te zorgen voor een buffer die een opleving van Excelsior in het slotkwartier kon opvangen. De partij eindigde in 3-2 en dat betekende de zesde zege voor Jong FC Utrecht van dit seizoen.

Flinke boost
Na vijftien wedstrijden te hebben gespeeld, vindt de formatie van trainer/coach Ab Plugboer zich nu terug op positie dertien van de Keuken Kampioen Divisie. Het gat met nummer negen Telstar bedraagt drie punten; kortom, de verschillen zijn in die regionen van het klassement klein en een overwinning op TOP Oss zou de talenten uit Utrecht een flinke boost kunnen geven op de ranglijst.

TOP Oss steekt in een goede vorm
Tot Ons Plezier uit Oss staat op positie veertien en won afgelopen vrijdag net zoals Jong FC Utrecht met 3-2. De Ossenaren waren Jong PSV de baas en gaven daarmee een sterke serie een goed vervolg. De Brabanders zijn nu vier wedstrijden zonder nederlaag. Het team van Klaas Wels legde tijdens de vorige twee speelrondes twee keer een beloftenteam over de knie. Aan Jong FC Utrecht de taak ervoor te zorgen dat die serie niet wordt uitgebreid tot drie.

Live verslag via Twitter, rechtstreekse uitzending op FOX Sports
De wedstrijd Jong FC Utrecht – TOP Oss begint vanavond (maandag) op Sportcomplex Zoudenbalch om 18.45 uur. FC Utrecht doet van het duel met de Ossenaren rechtstreeks verslag via Twitter en bovendien wordt de partij live uitgezonden op FOX Sports.