Hake: ‘Ons spel perfectioneren’

04 december 2020

Trainer/coach René Hake over het thuisduel met ADO Den Haag.

Na het 1-1 gelijkspel tegen Feyenoord staat de volgende wedstrijd voor FC Utrecht te wachten. Aankomende zondag spelen de Domstedelingen een thuisduel met ADO Den Haag. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt in Stadion Galgenwaard voor de wedstrijd tegen de huidige nummer zestien van de Eredivisie. Op Sportcomplex Zoudenbalch blikt trainer/coach René Hake vooruit op de wedstrijd tegen de Hagenezen.

“ADO heeft een aantal jongens voorin met snelheid”, reageert trainer/coach René Hake op de vraag wat we kunnen verwachten van de tegenstander zondag. “Als je bijvoorbeeld kijkt hoe de goal maken tegen sc Heerenveen, een bal die achter de verdediger van Heerenveen kwam. Dat is bijvoorbeeld iets waarin zij gevaarlijk kunnen zijn." 

Qua fitheid staat de ploeg van Hake er goed voor. "De jongens die vorige week niet konden aansluiten hebben deze week toch wel weer veel op het veld en met de groep kunnen trainen. Uiteindelijk is het nog wel even afwachten hoe ze dat verwerken en of ze beschikbaar zullen zijn, maar dat gaan we de komende dagen afwachten."

Bekijk hieronder de hele voorbeschouwing.