Pink Power: FC Utrecht lanceert Derde Tenue

18 augustus 2020

Roze tricot maakt shirtcollectie van jubileumseizoen compleet.

Pink Power! Het Derde Tenue van FC Utrecht van het seizoen 2020/2021 is vanaf nu verkrijgbaar. De in het oog springende, roze outfit past helemaal in het huidige straatbeeld, waarin felle kleuren de boventoon voeren. Dat roze een kleur is die bij de achterban van de FC goed in de smaak valt, blijkt uit het feit dat het paars-roze tenue van 2017/2018 eerder dit jaar bij het Eredivisie Shirt Festival werd verkozen tot het één na mooiste uitshirt van FC Utrecht allertijden en de verkoopcijfers van eerdere roze shirts; die steevast bijzonder hoog waren.

Uit gesprekken met supportersvertegenwoordigingen was het in aanloop naar het jubileumseizoen kraakhelder: het thuistenue moest een regelrechte verwijzing naar en ode aan het eerste thuisshirt aller tijden worden, en het uittricot moest blauw worden; een kleur waarin FC Utrecht in 26 van de voorgaande 50 jaargangen al uitpartijen speelde. En het derde shirt? Futuristisch, fel, modieus! Het resultaat: Pink Power!

Het roze shirt is vanaf nu verkrijgbaar in de FC Utrecht Webshop en vanaf donderdag in de FC Utrecht Fanshop in Stadion Galgenwaard. De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Aanstaande donderdag is de Fanshop tot 17.00 geopend, en gaat deze niet extra open rondom de wedstrijd tegen SC Heerenveen.

Bekijk hier