Honour your heritage

04 augustus 2020

Vanaf nu online verkrijgbaar en vanaf morgen ook te koop in de Fanshop: het nieuwe uitshirt van FC Utrecht.

Honour your heritage. Het nieuwe uitshirt van FC Utrecht is er, en je kunt het vanaf vandaag online aanschaffen. Vanaf morgen (woensdag) is het spiksplinternieuwe shirt ook verkrijgbaar in de FC Utrecht Fanshop in Stadion Galgenwaard.

Geen decennium ging voorbij in de clubhistorie van FC Utrecht zonder dat de voetbaltrots uit de Domstad speelde in een blauw uitshirt. Halverwege de jaren zeventig was het een donkerblauw tricot dat werd gedragen, in de jaren tachtig maakten de Utrechters buitenshuis voor het eerst furore in een lichtblauwe outfit. Die kleuren kwamen in de jaren negentig en nul en tien ook weer terug.

En nu? Nu is het uitshirt het beste van beide werelden. Een frisse, lichte kleur blauw gecombineerd met het stoere donkerblauw. Die kleur komt ook prominent terug in de warming-up kit van het jubileumseizoen 2020/2021.

Koop jouw nieuwe FC Utrecht-uitshirt, waarin de iconische Dom subtiel is verwerkt, vandaag al in de Webshop of vanaf morgen in de FC Utrecht Fanshop in Stadion Galgenwaard. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Bekijk het shirt