Hake: 'Balen als een stekker'

28 augustus 2020

Trainer/coach René Hake na afloop van het duel met FC Eindhoven.

Na 172 dagen was het dan eindelijk zo ver, eindelijk weer een wedstrijd op Sportcomplex Zoudenbalch. Jong FC Utrecht trapte vandaag het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie af met een thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven. Ondanks het doelpunt van debutant Tim Pieters verliezen de Domstedelingen met 1-2. Na afloop spraken we met trainer/coach René Hake

"Gezien de wedstrijd had het ook een ander resultaat kunnen en moeten zijn", begint trainer/coach René Hake zijn analyse van het duel met FC Eindhoven. "In de rust had ik al aangegeven dat we misschien wel twee of drie goals hadden moeten maken. Dat het belangrijk is om tegen FC Eindhoven, die het heel compact houdt, de mogelijkheden die je krijgt direct te benutten. Tijdens het pressen waren we overal een stapje te laat, dat kostte ons direct een tegengoal." 

"Toen was het wel even wat lastiger voor ons. Aan het einde van de eerste helft werd ons spel al wel wat beter. Dat kon je ook zien aan het begin van de tweede helft, met het schot op de paal en de goal van Tim Pieters. Dat was ook dik en dik verdiend."

Bekijk hieronder de hele reactie van trainer/coach René Hake.