Bezoekersinformatie FC Utrecht – sc Heerenveen

06 augustus 2020

Seizoenkaarthouders kunnen zich vanaf nu aanmelden om bij de oefenwedstrijd van donderdag 20 augustus aanwezig te zijn.

Seizoenkaarthouders van FC Utrecht komen in aanmerking om de oefenwedstrijd tegen sc Heerenveen, die op donderdag 20 augustus om 21.00 uur begint in Stadion Galgenwaard, bij te wonen. Wie een Seizoenkaart voor de jaargang 2020/2021 heeft besteld en het oefenduel met de Friezen graag wil bijwonen, kan zich aanmelden. Aan de hand van alle aanmeldingen worden indelingen per tribune gemaakt. Het doel is om bij deze vriendschappelijke partij zoveel mogelijk Seizoenkaarthouders een plek te kunnen bieden in Stadion Galgenwaard. Er is wellicht niet voor alle Seizoenkaarthouders plaats; het credo vol = vol is dus van toepassing.

FC Utrecht wil er, met inachtneming van alle maatregelen die dienen ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus, alles aan doen om het bezoek aan Stadion Galgenwaard op donderdag 20 augustus zo fijn mogelijk te maken. Seizoenkaarthouders die deel uitmaken van hetzelfde huishouden, kunnen naast elkaar plaatsnemen. Bezoek je altijd de wedstrijden van FC Utrecht met een vast clubje Seizoenkaarthouders maar behoren jullie niet tot hetzelfde huishouden? Dan kun je naast elkaar zitten, met steeds anderhalve meter ruimte tussen elkaar. Let op: de tribune-indeling wordt één keer gemaakt en kan nadien niet worden gewijzigd. Wil jij met een groepje bij elkaar zitten, vul het formulier dan goed en volledig in. Via e-mail ontvang je jouw e-ticket(s). Aanmelden kan tot en met zondag 16 augustus via de link die je onderaan dit artikel vindt.

Het uitvak wordt een sfeervak!
Op donderdag 20 augustus wordt het uitvak omgetoverd tot sfeervak! Daar kunnen die avond Seizoenkaarthouders in de leeftijdscategorie tot en met 17 jaar oud plaatsnemen. Voor die leeftijdscategorie gelden onderling geen coronarestricties. Ben jij jonger dan 18 jaar oud en lijkt het je gaaf om samen met je leeftijdsgenoten sfeer te maken in Stadion Galgenwaard? Meld je dan ook aan via de link onderaan deze pagina.

Vaste plekken, tijdvakken en ID-check
Heb je een e-ticket voor het oefenduel met sc Heerenveen, dan dien je plaats te nemen op het stoeltje dat op jouw ticket vermeld staat. In verband met het spreiden van de drukte wordt er gewerkt met tijdvakken. Tijdvak 1 is van 19.30 tot 20.00 uur en tijdvak 2 van 20.00 tot 20.30 uur. Zoek je plekkie op in het tijdvak dat op jouw ticket staat; niet eerder of later. Bij binnenkomst wordt bovendien gecontroleerd of de naam op je e-ticket overeenkomst met de naam op je legitimatiebewijs. Neem dus een geldig legitimatiebewijs mee! En, voor de goede orde: het is dus niet toegestaan je e-ticket door te geven aan iemand anders. Jouw e-ticket is ook echt alleen voor jou.

Verdere informatie
Alle Seizoenkaarthouders met een toegewezen plek in Stadion Galgenwaard voor de oefenwedstrijd tegen sc Heerenveen ontvangen in een later stadium, via de mail, extra belangrijke informatie omtrent het bezoek op donderdag 20 augustus.

Heb je een Seizoenkaart op de Bunnikside > Klik hier

Heb je een Seizoenkaart op de Zuidtribune > Klik hier

Heb je een Seizoenkaart op de Cityside > Klik hier

Heb je een Seizoenkaart op de Noordtribune > Klik hier

Aanmelden voor het tot sfeervak omgedoopte uitvak > Klik hier