Beste FC Utrecht-supporter,

Geheel in lijn met wat je kunt teruglezen in ons Manifest, bouwen wij strijdlustig door aan het versterken en verstevigen van FC Utrecht. We willen als club groeien. Dat gaat niet vanzelf, daar is toewijding voor nodig. Juist nu, in een roerige tijd, komt het aan op karakter. Op doorzettingsvermogen. Op de kracht van vanuit het hart s├ímen optrekken.

We grijpen deze voetballoze periode aan om ons voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Een bijzonder seizoen voor FC Utrecht, dat op 1 juli precies 50 jaar bestaat. In deze speciale jubileumjaargang hebben we de steun van jullie, de Twaalfde Man, keihard nodig. We moeten er meer dan ooit voor elkaar zijn en elkaar helpen, daar waar mogelijk.

We streven bovendien naar collectiviteit met andere clubs in deze periode waarin we vanwege de coronacrisis als sector en individuele clubs voor tal van nieuwe uitdagingen en vraagstukken staan. Zoals rondom onderlinge solidariteit, collectieve kostenreductie en ook het uitwerken van stadionbezoek in een 1,5m maatschappij. Dat we het liefst samen optrekken met andere clubs, betekent niet dat we achteroverleunen. Als een proces ons te lang duurt, dan stappen we zelf naar voren.

Want we moeten en willen door. We staan aan de vooravond van een nieuw voetbalseizoen, zijn in vergevorderde onderhandelingen met een nieuwe hoofdsponsor en zijn achter de schermen onverminderd bezig met bijvoorbeeld het doorontwikkelen van de Academie en het op poten zetten van de nieuwe Seizoenkaartcampagne. Daarover binnenkort meer.

Vanuit het hart: bedankt voor jullie enorme steun en betrokkenheid. Samen maken we ons op voor ons jubileumseizoen. Samen met de stad en regio, met de supporters, met de business partners, met de vrijwilligers en met de medewerkers. Samen zijn wij FC Utrecht!

Blijf gezond en blijf elkaar helpen!

Met sportieve groet,

Jordy Zuidam, Technisch Directeur
Edo Keuning, Financieel & Operationeel Directeur
Joost Broerse, Commercieel Directeur
Thijs Otto van Es, Algemeen Directeur