FC Utrecht Drive-In levert vrachtwagen vol op voor Voedselbank

15 april 2020

Eerste editie van FC Utrecht-inzamelinitiatief groot succes.

De eerste editie van de FC Utrecht Drive-In, door FC Utrecht in samenwerking met Stichting JoU gehouden, leverde gisteren (dinsdag) een vrachtwagen vol lang houdbaar voedsel op voor Voedselbank Utrecht en was daarmee een groot succes.

Twee FC Utrecht-busjes gingen dinsdag met luide muziek door de straten van Lunetten, Hoograven, Tolsteeg, de Bokkenbuurt en Rotsoord. Producten die door de bewoners van die wijken aan de straatkant waren gezet, werden met inachtneming van alle RIVM-adviezen door medewerkers van de Utrechtse Eredivisionist opgehaald. Ook konden mensen zelf hun producten in de bus zetten.

Een vrachtwagen vol lang houdbare producten was het mooie en zeer welkome resultaat voor Voedselbank Utrecht, dat het zwaar heeft nu er sinds de start van de coronacrisis nauwelijks producten worden gebracht door winkels en horecazaken.

Aan deze eerste editie van FC Utrecht Drive-In gaat de club in samenwerking met Stichting JoU een vervolg geven. Meer informatie daarover volgt te zijner tijd via de online kanalen van FC Utrecht.