Enthousiaste reacties op eerste online Business Event FC Utrecht Business

15 april 2020

Business Club Leden komen online tóch bij elkaar.

Aangezien alle wedstrijden én Business Club Events tot in ieder geval 1 juni geen doorgang vinden, vond gisteravond (dinsdag) het eerste online Business Club Event van FC Utrecht Business plaats. Méér dan 70 Business Club Leden bonden digitaal de strijd met elkaar aan in een online pubquiz.

Digitaal proosten
Samen met Logistiek Partner DHL werd ervoor gezorgd dat alle deelnemers een pakket met een hapje en drankje ontvingen dat tijdens de quiz genuttigd kon worden. FC Utrecht Business dankt hiervoor partners T-Mobile, Amstel Bier, Sligro en Jacobs Douwe Egberts. Zo kon er toch (digitaal) geproost worden met elkaar.

Spannende competitie
In twee rondes werd de kennis getest van de deelnemende Business Club Leden. Er kwamen niet alleen vragen voorbij uit de bijna 50-jarige historie van FC Utrecht, maar ook vragen over Business Club Leden en de stad én provincie Utrecht kwamen aan bod. Na 160 vragen was het ambassadeur Gert Kruys die de meeste vragen goed beantwoordde. Marc Borlee (Telindus) en Marjolijn van Deventer (Nysingh Advocaten en Notarissen) gingen er respectievelijk met de tweede en derde plaats vandoor. Een eervolle vermelding is er voor FC Utrecht-aanvoerder Willem Janssen die uiteindelijk achtste werd.

‘Tóch samen’
‘Uiteraard is het jammer dat we elkaar momenteel niet tegenkomen bij wedstrijden én Business Events van FC Utrecht’, gaf Patrick Schilte van Jaarbeurs Utrecht aan. ‘Echter vind ik het geweldig dat een event als deze pubquiz georganiseerd word, waarbij we toch met vele leden bij elkaar zijn en een erg gezellige avond beleven.’

‘We proberen het contact met onze leden ook in deze vreemde tijd zoveel mogelijk te onderhouden. Uiteraard gebeurt dat telefonisch of per e-mail, maar gezien de reacties van onze leden blijkt een avond als deze ook ontzettend goed gewaardeerde te worden. We gaan ons beraden over een volgend event!’, aldus Tommie van Alphen en Jasper Jacobs van FC Utrecht Business.